OVER MIJ

Na mijn studie Pedagogische Wetenschappen aan de J.W.Goethe Universität in Frankfurt am Main en aansluitende promotie, ben ik aan de slag gegaan in de financiële sector bij een internationaal consultancybedrijf. Het thema voeding stond echter mijn gehele leven al op de voorgrond, te beginnen bij mijn ouderlijk huis. Mijn ouders gebruikten elke dag verse groente en fruit, deels uit eigen tuin.

Geïnspireerd door mijn ouderlijk huis begon ik al vroeg met het verminderen van de inname van suiker en E-stoffen en het bewust omgaan met voeding. Zodoende besloot ik na een lang verblijf met mijn gezin in Azië, om het roer om te gooien. Ik wilde precies weten wat de correlatie is tussen voeding en de vitaliteit van het lichaam. Maar ook wat de wisselwerking is van omgevingsfactoren zoals stress en slaapgewoontes met voeding op de vitaliteit van het menselijk lichaam.

Direct na terugkomst in Nederland ben ik begonnen aan een tweejarige opleiding aan de Akademie der Naturheilkunde in Luzern, Zwitserland. Een professionele academie met de focus op natuurgeneeskunde en holisme. Een intensieve opleiding die me direct erg aansprak, waardoor ik nu de door mij opgebouwde kennis en kunde met veel vreugde en enthousiasme aan mijn cliënten kan doorgeven. De holistische benadering houdt rekening met het lichaam, geest en ziel. Mede daarom zijn mijn aanbevelingen individueel.