"Laat uw voeding uw medicijn zijn en uw medicijn uw voeding.”

Hippocrates (Kos, ca.460 v. Chr.- Larissa, 370 v. Chr.)

Met de juiste voeding helpen we ons lichaam om de natuurlijke zelfhelende kracht terug te vinden en gezond te blijven.

Je krijgt een aanbod van wetenschappelijk onderbouwde, natuurgeneeskundige maatregelen voor een duurzame aanpak van de oorzaken van jouw gezondheidsproblemen, respectievelijk voor een betere gezondheid en meer welzijn.

De moderne voedingsleer is gebaseerd op de nieuwste medische onderzoeken, waarbij de nadruk ligt op de effecten van de verschillende ingrediënten uit voeding op het lichaam.

Het consult beperkt zich niet tot jouw eetgewoonten, maar omvat ook de balans tussen je werk en privéleven, gezondheidstoestand, psyche, slaappatroon, stress en lichaamsbeweging. Alleen als we het lichaam, ziel en geest bekijken als één geheel kunnen we gezond blijven.

Het doel van mijn coaching is ervoor te zorgen dat de voeding je lichaam van binnenuit van de optimale voedingsstoffen voorziet en dat je ook leert wat zelfzorg betekent zodat je sterker en gelukkiger wordt. Dit wordt niet bereikt door diëten, maar door een langdurig geoptimaliseerde voeding en een gezond zelfbewustzijn.

Samen gaan we op zoek naar de oorzaak van jouw klachten en begeleid ik jou op de weg naar een verbeterd gevoel van welzijn en gezonde vitaliteit.

 

Ik geef voedingsadvies en begeleid je bij:

Detox/ontgiften

Voedselovergevoeligheden en voedselintoleranties

Versterking van het immuunsysteem

Spijsverteringsproblemen

Maag- en darmklachten

Onder- of overgewicht

Vermoeidheid, uitputting, concentratieproblemen, slaapstoornis

Overgangsklachten

Asses your concerns and let’s

Find out how to meet them best.